vrijdag 10 april 2015

Marion Pauw kreeg grote knal van Fransman

Marion Pauw was getuige van een heftige vechtpartij in Amsterdam. Ze twijfelde geen moment en schakelde de politie in, maar ze had amper het nummer ingetoetst of ze kreeg zelf een flinke klap. "Ik kon niets beginnen", vertelt de geschrokken thriller-schrijfster aan RTL Boulevard.
Marion vertelt dat ze op een verjaardag was geweest en met haar auto naar huis reed. "Ik was al in de buurt van mijn huis. Toen ik stilstond was er een vechtpartij tussen twee jongens gaande. Ze schopten elkaar, er werden kopstoten uitgedeeld... Het was heel erg heftig", blikt ze terug.
"Een meisje gebaarde naar mij dat ik mijn raam omlaag moest doen. Ze zei iets in het Engels en Frans tegen me. Het kwam erop neer dat ik hulp moest zoeken. Ik belde de politie en op dat moment kwam één van de vechtersbazen naar me toe gelopen. Ik wilde wegrijden en haalde de voet van mijn koppeling af, maar de motor sloeg af." Marion probeerde haar raam nog dicht te doen, maar het was al te laat. "Dat was een angstig moment. Hij kwam aanlopen, en ik weet nog dat ik hem eigenlijk best knap vond, maar ik voelde dat hij helemaal gek was. Hij sloeg me en ik kon niets beginnen."
Uiteindelijk wist ze de auto weer te starten en reed weg. Marion liet het er niet bij zitten en deed aangifte op het politiebureau tegen de jongeman die haar een blauw oog sloeg. "De jongens zijn opgepakt. Het blijken twee Fransmannen te zijn en het meisje is een bekende van hen."
Dit jaar schrijft Marion Pauw het geschenkboekje dat je tijdens de maand van het spannende boek kan krijgen bij aankoop van een ander boek. Tevens staat ze nu op de longlist voor de Gouden strop. Dus het geluk lacht Marion wel toe maar die avond even niet.
van RTL Boulevard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten