vrijdag 6 maart 2015

In de schijnwerper...




Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na. Daar komt zijn vrouw Marlinde pas achter als het te laat is...
Achter de auteursnaam  Eva Monte gaan de twee zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke schuil. Zij hebben al brainmergend hun thriller in hun tekstverwerker gezet. In de praktijk ging dat als volgt: Alexandra zat achter de toetsen, maar de tekst kwam uit hun beider hoofden. Al pratend, formulerend en veel potten thee drinkend ontstond er een spannend verhaal. Volgens de twee hadden ze nooit ruzie. Misschien leuk als ze eens een cursus brainmerge geven? Het is nogal in om voor schrijvers workshops te geven en de workshop Wij brainmergen zou verrassend zijn.

Ik ben vandaag in het boek gestart. Er lag een grote stapel met boeken die op korte termijn gelezen moeten worden, maar ik heb een zwak voor de boeken van de Crime Compagnie.
De omslagfoto is erg roze , dus dat riep wat schrik op of het niet te tuttig zou zijn. Maar ik ben haverwege en ik vermaak me prima. Erg benieuwd welke richting het opgaat met het verhaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten