woensdag 1 oktober 2014

gesnapt: Natasza Tardio

Men ziet Natasza tardio in haar huiskamer met aan haar knietjes een hond. Op de stoel staat een laptop met een vrouw op het scherm....
WAT GEBEURT HIER??????

10 opmerkingen:

  1. Oke baasje ................ik geef me over, nu echt weer op de dog whisperer pleaseeeeeee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natasza krijgt tips na een lange werkdag van de instructrice voor ontspanning oefeningen om eens heerlijk te gaan relaxen alleen haar trouwe viervoeter heeft heeft geen laptop / instructrice nodig die denkt kijk kijk dan Natasza zo moet het liggen en ontpan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat het op de computer een cursus ehbo is. Dat ze straks mond-op-mond beademing bij de hond moet doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De hond laat zien dat natasza, het leven eens vanuit een ander perspectief moet bekijken..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben ik de enige die niet inziet wat er met dit bericht bereikt moet worden? Er wordt iets heel seksueels gesuggereerd (op een zieke manier zelfs) en ik vind dat daadwerkelijk laster. Want de foto an sich is niets mis mee. Je ziet iemand met iemand praten, een hond op zijn gemak, maar de tekst van Thrillerlezers is dusdanig negatief dat mensen er een verkeerd beeld bij kunnen krijgen. De reacties stuiten mij ook enorm tegen de borst. Het komt neer op belachelijk maken. Waarom? Ik vraag het me echt af, want ik zit voor mijn plezier op de pagina op Facebook en als ik dit zie ga ik toch twijfelen en goed ook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beetje jammer dat je niet gewoon je naam erbij zet. Erg makkelijk om zo dan negatief te zijn? Een pb naar mij of Ink op fb mag altijd als er iets is waar je je aan stoort. Dit is wel heel flauw. En er wordt hier niets gesuggereerd en deze rubriek is zeker niet bedoeld om mensen belachelijk te maken.

      Verwijderen
    2. Geen naam omdat ik aangifte heb gedaan tegen de persoon die dit neerzet. Je hebt geen idee hoe ver ze gaat met mensen pesten. Zag dat mijn reactie bij de foto van Loes en Heleen is weggehaald, vind ik niet verwonderlijk, want daarin staat duidelijk dat ze alle auteurs, die nu met foto en naam op dit blog verschijnen, bedreigd zijn. Steek je kop gerust in het zand, ooit ontdek je haar ware aard.

      Verwijderen
    3. Nog steeds flauw dat je je naam er niet bij zet en vooral laf. Maar nu je over die aangifte begint, heb ik een donkerbruin vermoeden wie je bent. Ik steek mijn kop niet in het zand, dat heb ik nooit gedaan en ik was niet van plan daar nu mee te beginnen. Misschien moet je eerst eens weten wat er precies is gezegd tegen Loes, voordat je het over dreigementen hebt. Nu weet je duidelijk niet waar je het over hebt. Maar je mag me altijd rechtstreeks mailen.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen