maandag 10 maart 2014

Nieuwtjes







Pascale Bruinen tekende onlangs bij Uitgeverij De Fontein het contract voor haar eerste boek: "Mijn eerste lijk is gelukkig vers". Hierin geeft ze een kijkje achter de schermen in haar functie van officier van justitie en beschrijft ze aan de hand van veel voorbeelden welke impact haar werk op haar heeft als mens en moeder.

"Mijn eerste lijk is gelukkig vers" Lotgevallen van een vrouwelijke officier van justitie verschijnt begin 2015 bij Uitgeverij De Fontein.

Pascale Bruinen is officier van justitie in Maastricht en schrijft columns voor het Algemeen Dagblad. Ook heeft ze artikelen geschreven voor MAMA Magazine en blogt ze regelmatig op haar eigen sites.




Remake film The birds

Echte filmliefhebbers kennen natuurlijk The Birds van Alfred Hitchcock. Een film uit 1963 waarin een stadje geterroriseerd wordt door enorme zwermen vogels.

Diederik van Rooijen, regisseur van onder andere de televisieserie 'Penoza', gaat een remake maken van deze geweldige film.


















4 opmerkingen:

  1. Afschuwelijke film.......bah. Heb ik jeugdtrauma's aan overgehouden én schrik voor vogels! Echt waar !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Charles Kuijpers11 maart 2014 om 00:26

    "Birds" heb ik gezien toen ik een jaar of tien was. Doodeng! Ik durfde bijna niet meer de huiskamer uit, echt waar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond hem vroeger ook zo ontzettend eng.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ik vond het verschrikkelijk....de rillingen lopen nu nog over mijn lijf als ik eraan denk. Enorm veel vogels bij elkaar kan mijn hart sneller doen slaan....

    BeantwoordenVerwijderen