donderdag 13 juli 2023

De vrouw van de serial killer van Alice Hunter

 


Een intrigerende psychologische thriller

 Beth haar brave man blijkt veel meer dan de keurige echtgenoot en vader te zijn.

Wanneer duidelijk wordt dat hij verdacht wordt in een moordzaak en misschien nog veel gruwelijker zaken gaan de poppen aan het dansen. In hun rustige woonplaats komen de tongen los en brandt deze vraag op ieders lippen : " Hoe kon zij dit niet weten?"

 

Dit spannende verhaal bevat geen liters bloed maar van in het begin is duidelijk dat er een spel gespeeld wordt en de vraag is alleen wie de marionet is en wie de poppenspeler.

 Wie mij kent weet dat ik hou van boeken die doen nadenken en in mijn hoofd kruipen. Dit boeiende misdaadverhaal kan ik niet meer neerleggen dus dan heeft het de test doorstaan. In dit boek is niets wat het lijkt en ga ik vol concentratie en ongeduld mee op zoek naar de waarheid en laat ik daar nou net van houden. Soms zijn zaken zonneklaar maar in alle mist zijn er ook onverwachte wendingen en naast tenenkrommend is dit verhaal ook emotioneel. Voor mij mocht het nog veel diepgaander zijn maar in het algemeen heb ik mij prima vermaakt met deze aparte thriller . Het verhaal was interessant, de personages complex en de schrijfstijl  was vlot door de korte en prikkelende hoofdstukken. Het einde van elk deeltje deed me ook steeds verder lezen omdat ik wou weten hoe de vork in de steel zat.  Eigenlijk doet deze thriller je je afvragen wie echt is wie hij is en of je wel iemand kunt vertrouwen. Zijn Beth haar buren uit op sensatie of heeft ze echt vrienden en hoe zit het verleden van de andere bewoners in dit dorpje in elkaar?  Wie is het monster en waarom en hoe gaat het nu verder na dit vreselijke nieuws? Ik kijk uit naar het tweede boek in deze serie.

 4 kraaien

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten