zaterdag 6 augustus 2022

Win Wintereiland van katrine Engberg

 


Vierde boek van de spannende serie Bureau Kopenhagen, de spannende opvolger van Glazen vleugels en Dodenmasker Jeppe Kørner is met verlof van de politie en houdt zich tijdens de winter schuil op het eiland Bornholm. In Kopenhagen heeft Anette Werner nu de leiding over het onderzoek naar een onthoofd lichaam dat is opgegraven in een speeltuin. Esther de Laurenti werkt op Bornholm aan een biografie over een antropologe met een geheimzinnig verleden: Margrethe Dybris. Wanneer Jeppe een helpende hand biedt bij de zagerij op het eiland belandt hij onbedoeld midden in een sinister mysterie. Hij zal opnieuw met Anette en Esther moeten samenwerken als ze de geheimen van het eiland willen onthullen en de moordenaar stoppen voor hij opnieuw toeslaat.


De vraag: voor Katrine thrillers ging schrijven had ze een veelgeprezen beroep. Welke is dit? Stuur jouw antwoord naar thrillerlezersblog@gmail.com ovv Wintereiland

4 opmerkingen:

  1. Nog nooit gehoord van deze auteur ligt vast aan mij. Lijkt me wel spannend om te lezen. En wie weet koop ik meer van deze auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Boek meteen op mijn lijstje gezet. Benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd hoe spannend dit verhaal is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw spannend! ik doe mee

    BeantwoordenVerwijderen