donderdag 20 februari 2020

Win De verduistering van Karin Fossum

Toen ik zag dat er in februari een nieuw boek van Karin Fossum uitkwam , was ik al heel blij. Wat hou ik van deze auteur. Is zij jou nog onbekend? Dan kan je kans maken op 1 van de 2 boeken die wij mogen verloten.

Eerste even een korte samenvatting van Verduistering:

Karin Fossum is onovertroffen in het beschrijven van de menselijke psyche: de kwetsbaarheid, tekortkomingen, woede en haat

Sylvi en Miele checken in bij een hotel met hun zoontje Elias van vijftien maanden. In eerste instantie lijkt alles koek en ei: het echtpaar ziet er gelukkig uit en de kleine Elias wordt meteen door het voltallige personeel op handen gedragen. Maar dan gebeurt er iets afschuwelijks: Elias valt van het balkon van hun hotelkamer op de zesde verdieping en is op slag dood.

Konrad Sejer krijgt de zaak toegewezen. Het huwelijk van -Sylvi en Miele blijkt niet zo gelukkig als werd gedacht en de geheimen die de twee proberen te verbergen, drijven hen steeds verder uit elkaar, tot ze lijnrecht tegenover elkaar staan. Hun verdriet en wanhoop maken de zaak er niet makkelijker op, en hoewel beiden verdacht worden, moet de politie hen laten gaan vanwege gebrek aan bewijs. De dood van het -jongetje wordt afgedaan als een ongeluk, maar Konrad Sejer kan de zaak niet van zich afzetten. Hij vermoedt dat er veel meer aan de hand is dan bij het onderzoek boven tafel is gekomen.


Dan nu:
Ten eerste ben je lid van de facebookgroep Thrillerlezers. Een lezer van spannende boeken kan toch niet nog geen lid zijn van de groep voor spannende boeken?
Klik naar Thrillerlezers!

Ten tweede: in de recensie van een eerder boek Veenbrand geef ik bij mijn mening aan wat bij de boeken van Fossum het belangrijkste is. Wat is dat?

Ten derde welk cijfer geef ik daar aan haar boek?

Stuur jouw twee antwoorden naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Fossum


Recensie Veenbrand

1 opmerking:

  1. Top winactie. Ben groot fan van Karin Fossum en inspecteur Sejer. Heb tot nu toe alles van haar gelezen.👍

    BeantwoordenVerwijderen