maandag 31 december 2018

2018/2019

Geen verkiezingen van het beste boek van het jaar bij Thrillerlezers... Zelfs geen lijstjes met welke boeken wij het beste vonden hier op het blog. Gewoon eens een kortere afscheidsbericht van 2018
In 2018 was ik eindelijk de kapitein op mijn ooit vijf jaar geleden zelfgebouwde schip. Al houdt Renee een scherp oogje op de koers recht aan gaat. Maar ik zeg daar vijf jaar. Het is inderdaad vijf jaar geleden dat wij om 1 minuut na twaalven  op 1 januari 2014 het startschot gaven voor een blog wat al die jaren elke dag minimaal 1 bericht heeft.

Alleen dat lezen van al die boeken.. man man. Soms zie ik de stapel recensieboeken enge wiebelende hoogtes aannemen, maar uiteindelijk komt het met de meeste boeken wel goed. Het loslaten om perse de eerste te willen zijn met een recensie levert al zeker tijdswinst op en de ontdekking dat die recensies altijd wel goed gelezen worden, ook al is hij later pas online helpt ook. Het blijft bijzonder om sommige stukken door een dikke 1000 (en soms nog eens veel meer) mensen gelezen te worden.  Voor een boekenblog zijn dat leuke aantallen.

 Maar natuurlijk maak ik het blog niet geheel in mijn uppie. Dus ik  wil hierbij alle teamleden en anderen  bedanken voor hun inzet  met al hun recensies, columns, interviews of het gewoon even kunnen sparren over oa nieuwe ideetjes. Dank je wel Annemarie, Karin, Baukje, Karin, Tamara H, Tamara G, Sandra, Martijn, Esther, Jack, Kevin, Linda en Ans. Alleen met al jullie hulp kan een blog dagelijks gevuld worden en is het een pleizer om er aan te werken voor mij.  En natuurlijk een apart bedankje voor Renee, mijn rots in de branding: bedankt voor alle steun en jouw nuchterheid, al jaren lang! 
En dan nog een bedankje voor Lilian die tot november deel uitmaakte van het team. En welkom Astrid, Sanne en Jacqueline die op de valreep van 2018 bij de club zijn gekomen.

Op naar een mooi boekenjaar voor iedereen en alle moois, gezelligheid, geluk, gezondheid voor iedereen!

(En omdat we vanaf morgen vijf jaar bestaan zullen er veel leuke acties komen. Dus opletten maar bij die bijna dagelijkse acties de hele maand.)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten