zondag 30 september 2018

Verwachte boeken oktober, slotdeel

Dan vandaag het laatste deel met boeken die in oktober gaan verschijnen. Via de blauwe linkjes van Bol kan je het desbetreffende boek direct bestellen en heb je het op de datum dat het verschijnt.

Op 22 oktober De perfecte vriendin


Als Nate het uitmaakt met Juliette, besluit zij om er alles aan te doen om hem terug te krijgen. Ze wil hem overal volgen. En daarom begint ze een opleiding tot stewardess bij dezelfde vliegmaatschappij als waar Nate piloot is. Zo kan ze hem extra in de gaten houden. Juliette gaat minstens één keer per week naar het appartement van Nate als hij aan het werk is. Ze beschouwt het stuklopen van hun relatie als een tijdelijke hobbel.

Koop bij bol.comZe infiltreert op alle mogelijke manieren in Nates leven om haar doel te bereiken: opnieuw een relatie met hem krijgen, met hem trouwen en voor altijd gelukkig met hem zijn. Juliette wacht tot het perfecte moment. Dan komt de dag dat Nate is ingedeeld op een vlucht naar Las Vegas. Ze ziet ze haar kans schoon en ruilt met een collega zodat ze op dezelfde vlucht zitten. Nate schrikt als hij haar ziet, maar laat zich toch misleiden…

Op 23 oktober Soraya Vink haar erste thriller. Recenseerde jaren boeken voor Hebban en dacht dat kan ik ook. 

Na een mislukte actie is rechercheur Elvira Selas gedwongen haar carrière als undercoveragente te beëindigen. Na een jaar van de radar in de Spaanse zon keert ze terug naar de Nederlandse politie, waar ze als laatste kans aan de slag kan op de afdeling Zware Criminaliteit.


Haar eerste zaak is een raadselachtige dubbelmoord. Het eerste slachtoffer wordt aangetroffen zonder tong, het tweede mist een pink. Op beide plaatsen delict wordt een rouwkaart met een Latijnse tekst gevonden. Is Nederland in de greep van een seriemoordenaar?


Wat het politiekorps niet weet, is dat Elvira's undercovertijd bij een berucht drugskartel nog niet voorbij is. Ze vermoedt namelijk dat haar verdwenen broer nog steeds banden met deze bende onderhoudt en is vastberaden hem te vinden. Daarom moet ze terug. Terug naar een verleden waar ze het liefst ver vandaan was gebleven.



Waar ligt haar loyaliteit? Bij haar familie of bij de wet? En in hoeverre kan je de wet naar je eigen hand zetten?

Koop bij bol.com


Op 30 oktober het nieuwste boek van Mel Wallis de Vries
Koop bij bol.com
Wild is een jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. Hoe ver ga jij om te overleven?

Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van zeven jongeren. Samen besluiten ze om een nachtje te gaan kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. Al snel verandert de droom in een nachtmerrie. Om te overleven, zijn ze op elkaar aangewezen. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep...









Op 9 oktober 13 geboden
Koop bij bol.com
Wanneer Aalst het centrum van een nietsontziend machtsspel dreigt te worden, moeten de ietwat uitbollende inspecteur Peter Devriendt en de uiterst ambitieuze Vicky Degraeve de krachten bundelen.

De moordaanslag op Veronika Masser legt een netwerk van escortmeisjes bloot, waarbij de reputatie van een bekend politicus, een befaamd strafpleiter en een rijke bouwpromotor besmeurd raken. Zullen de inspecteurs de waarheid kunnen achterhalen? En hoe ver gaat hun collegialiteit? Misschien té ver?









Op 12 oktober De laatste halte

Jonas, Loïs, Naima en Ralph gaan met hun havo 4-klassen op werkweek naar Londen. Ze hebben tot nu toe eigenlijk nooit zoveel met elkaar te maken gehad. Loïs heeft stiekem een oogje op Jonas, maar ziet geen reden om hem dat te vertellen. Ralph heeft het juist niet zo op Naima en blijft het liefst bij haar uit de buurt. Als de vier in hetzelfde groepje worden ingedeeld, moéten ze elkaar wel beter leren kennen. Terwijl ze Londen doorkruisen van de ene naar de andere bezienswaardigheid, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Maar wanneer ze op de metro wachten gebeurt er iets wat niemand ooit had kunnen voorzien. Ze moeten zichzelf in veiligheid zien te brengen, terwijl de straten van Londen een terroristisch toneel zijn geworden.


De laatste halte is een beklemmende thriller, over vier tieners die worstelen met hun eigen problemen en in een allesomvattende nachtmerrie belanden.

Koop bij bol.com



Op 17 oktober Dag 7

Koop bij bol.com
Dag 7 van Kerry Drewery is het megaspannende vervolg op Cel 7, een serie die zich afspeelt in een wereld waarin het publiek beslist over leven en dood via een reality-tv-show.
Martha Honeydew is vrijgelaten uit de angstaanjagende cel 7. Maar echt vrij is ze niet: de corrupte overheid houdt elke beweging van haar nauwlettend in de gaten. En nu is haar enige, vertrouwde vriend Isaac gevangengenomen. Maar haar kansen om hem te redden zijn bijzonder klein nu ze geen stap kan zetten zonder gevolgd te worden. Dan komt de dag van zijn veroordeling dichterbij. Zullen zij en Isaac ooit met elkaar herenigd worden en in een betere wereld leven?







Geen opmerkingen:

Een reactie posten