woensdag 26 september 2018

Verwachte boeken oktober, deel 2

Via de blauwe Bollinkjes kan je direct het boek reserveren en ontvang je het op de dag van uitkomen.

Op 4 oktober De andere vrouw van Michael Robotham


Een geheim leven. Een geheim huwelijk.


Een moordenaar die je geheimen kent.

Koop bij bol.com

William en Mary zijn al zestig jaar getrouwd. William is een gerenommeerd chirurg, Mary zijn liefdevolle echtgenote. Ze geloven beiden dat je de wereld in goed of slecht kan indelen. William en Olivia zijn al twintig jaar samen. William is een gerenommeerd chirurg, Olivia een oud-tennisspeelster. Ze maken samen prachtige reizen en zijn getrouwd op Bali. Klinisch psycholoog Joe O'Loughlin kent maar een van deze twee verhalen, maar als hij zijn vader bezoekt in het ziekenhuis komt zijn leven op de kop te staan. Wie is de mysterieuze vrouw die aan Williams bed zit te huilen? Een vriendin, een maîtresse, een leugenaar, of een moordenaar?




 Op 9 oktober de 13e J.D. Robb:
New York, 2035. Een meisje van acht wordt zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje. Ze herinnert zich niets meer en krijgt een nieuwe naam: Eve Dallas. Vijfentwintig jaar later is Eve een zeer getalenteerde detective van de New Yorkse politie, maar haar verleden blijft haar achtervolgen.



Dante had zijn slachtoffer online ontmoet. Al weken stuurden ze elkaar verliefde berichten totdat hij haar in het echt zou zien. Een romantische date, een aantal glazen wijn en een paar uur later was ze dood. De oorzaak: een zeldzame en haast onherleidbare drug met een straatwaarde van een kwart miljoen in haar drankje. Detective Eve Dallas moet deze dodelijke Casanova een halt toeroepen, voordat er meer slachtoffers vallen.


Koop bij bol.com


Op 2 oktober een stand alone van Nathalie Pagie: ijsengel. Wij lazen hem al vooruit, maar zeggen helemaal niks nog.

De brute ontvoering van mediamagnaat Berndt Müller zet heel Zweden op zijn kop. Zijn vrouw en dochters zijn wanhopig en gaan, tegen het advies van de politie in, met de ontvoerders in gesprek. Maar wanneer ze het geëiste losgeld betalen, verandert er niets; Berndt blijft spoorloos.




Als blijkt dat de ontvoerders allen hun eigen redenen hebben voor het misdrijf, slaat de vlam in de pan. Intussen ontdekt een klein meisje dat Berndt wordt vastgehouden op een onbewoond eiland voor de kust van Göteborg. Even lijkt zijn redding nabij, maar dan blijkt dat het meisje net zo gevangen zit als hij… Koop bij bol.com




Op 10 oktober een nieuwe van Wilbur Smith

Saffron Courtney en Gerhard von Meerbach hebben geen hoop meer de ander ooit nog levend terug te zien. Duizenden kilometers van elkaar verwijderd, moeten ze beiden vechten om te overleven: Saffron als geheim agent aan geallieerde

zijde, Gerhard aan de kant van de nazi's, die hem steeds minder vertrouwen. 
Gerhard hoopt dat de nazi's spoedig worden verslagen, maar als tijdens de Slag om Stalingrad zijn geheime missie dramatisch eindigt, weet hij zeker dat de kansen op hereniging met Saffron verkeken zijn. Saffron zet tegelijkertijd achter de linies van het nog bezette België en Nederland alles op alles om uit handen van de meedogenloze Gestapo te blijven.
Gerhard en Saffron moeten beiden de moeilijkste keuze van hun leven maken: offeren ze zichzelf op, of doen ze er alles aan om te overleven, in de hoop dat ze elkaar op een dag terug zullen zien?


Koop bij bol.com


Op 2 oktober Tussen de haaien van Nele Neuhaus.
Dit is haar debuut wat zij ooit in eigen beheer uitgaf en wat zij door haar man liet rondbezorgen.

Alex Sontheim is ambitieus, mooi en getalenteerd – ze maakt een bliksemcarrière op Wall Street. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt bij een van de meest prestigieuze banken twijfelt ze geen moment. Ze wordt meerdere malen gewaarschuwd dat er duistere dingen schuilgaan achter de keurige façade van het bedrijf, maar Alex weigert om die geruchten te geloven. Ze laat zich helemaal meeslepen in de glitter en glamour van New York en geniet met volle teugen.


Wanneer Alex eindelijk inziet wat er om haar heen gebeurt, zit ze al vast in een complot met verstrekkende gevolgen. Alex weet niet meer wie ze kan vertrouwen, ze weet alleen dat de mannen die het op haar hebben gemunt tot het uiterste zullen gaan om haar voor altijd het zwijgen op te leggen.



Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten