donderdag 6 september 2018

Nieuw boekenpakket ..en wat voor eentje AFGESLOTEN

Ik ben jarig vandaag (jaja, hoera en zo) en ik dacht wat een leukere datum om weer een toffe winactie te doen? Een stapeltje met best hele nieuwe boeken van de afgelopen tijd. Welke er allemaal in zitten, lees je zo onder het bericht. Eerst even wat te doen!

Je kan meerdere lootjes verkrijgen. Met elke actie krijg je een extra plekje op de lijst. Je hoeft ze dus niet allemaal te doen.

1. Deel de winactie op jouw tijdlijn
2. Tag mensen (per persoon lootje)
3. Op facebook heb je naast onze besloten facebookgroep ook een zogenaamde communitypagina:
https://www.facebook.com/Thrillerlezers1.0/
Vind die pagina leuk en schrijf een recensie/jouw mening wat je leuk vindt aan Thrillerlezers. Al zijn het de winacties alleen.
4. Schrijf op het blog onder dit artikel waarom jij graag zou willen winnen.

Dat je gewoon al lid bent van de facebookgroep lijkt mij een vanzelfsprekenheid.
Succes met meedoen!

De boeken zijn de volgende 11:

1. De echomoorden van C.J. Duagherty

In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.

Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder.

Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?

2. President vermist van Clinton en Patterson

‘Het droomkoppel maakt alles waar: geheimen die alleen Clinton kan weten en Pattersons geniale vertelkunst maken dit dé politieke thriller van de laatste tien jaar.’ Lee Child


Het Witte Huis is de, thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?

President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van her jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.

3. Emelie Schepp met Postuum

Wanneer Sam Widell op een avond thuiskomt, blijkt zijn vrouw vermoord en zijn zoon ontvoerd te zijn. Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek naar deze zaak en ondervindt dat hoe langer Jonathan weg is, hoe persoonlijker het voor haar wordt. Wanneer bovendien haar aartsvijand Danilo zich weer in haar leven mengt, is de ramp compleet. In een race tegen de klok moet Jana alles op alles zetten om het kind levend terug te vinden.


4. Val McDermid met Eenzame prooi


Eenzame prooi, van internationale bestsellerauteur Val McDermid, is het huiveringwekkende slot van de Tony Hill-reeks. Rechercheur Carol Jordan en forensisch psycholoog Tony Hill ontdekken algauw dat een in vlammen opgegane auto beslist geen ongeval was. Zo begint hun jacht op een schrikwekkende moordenaar. Iemand die denkt dat hij onzichtbaar, onvindbaar en ongrijpbaar is. Meer slachtoffers volgen; Carol en Tony worden meegesleurd in een duister moeras van angst en wraak.5. Moskou Noir 3 De meesterspion


De trilogie van Grebe & Leander bestaat uit "De poppenspeler', "De Handelaar' en "De meesterspion'. In "De meesterspion' van Grebe & Leander keert Tom Blixen terug naar Zweden en begint bij energiebedrijf Swekraft. Hij leidt samen met Knut Svedberg een project waarvoor hij bij de Zweedse en Russische overheden lobbyt voor een gaspijplijn tussen Rusland en Duitsland, via Zweden. Dat de gemoederen hoog kunnen oplopen, weet Tom – maar wanneer Knut overlijdt door poloniumvergiftiging, blijkt dat er meer op het spel staat dan Tom had kunnen bedenken…

6. Willem Asman met ExitExit is het derde en laatste deel in de veelgeprezen REBOUND-trilogie van Willem Asman. In Exit komen alle lijntjes van de serie bij elkaar met de hoofdpersonen Tyler en Oz. 

In de zomer van 2017 verscheen het eerste deel: Enter, de beste Nederlandstalige thriller van 2017 volgens de Volkskrant. Bekroond auteur Willem Asman zette hiermee een krachtige nieuwe thrillerserie op de kaart. 
7. Ultima van L.S. Hilton

Judith Ragleih's echte identiteit is verborgen onder een flink aantal lagen. Maar nu ze ingesloten is tussen de Russische maffia aan de ene kant en een corrupte Italiaanse agent aan de andere, heeft ze een kunststukje nodig om het er leven van af te brengen. Ze moet ervoor zorgen dat een vals meesterwerk bij het veilinghuis waar ze ooit assistente was verkocht wordt voor 150 miljoen pond. Dit is bijna onmogelijk zonder haar nieuwe identiteit prijs te geven, maar dat doen brengt een nog groter risico met zich mee...

8. Toni Coppers met De jongen in het graf

Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens. Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren. Hij weet zeker dat ook de vijfarige Arne in handen van Meersman is gevallen. Zijn lichaam is echter nooit gevonden. Zonder lichaam geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die Masson al een halve carrière bezighoudt en die hem diep in zijn ziel raakt. Op zijn sterfbed vraagt Meersman onverwacht om Masson te zien. Hij wil hem iets vertellen...9. Hilde Vandermeeren met Pas op voor de buren

Een straat met vier huizen.

En vijf geheimen.

Ruth is een thrillerauteur die onder pseudoniem schrijft. Dat is echter niet haar enige geheim. Ze verzwijgt een gruwelijke gebeurtenis uit haar verleden zowel voor haar vriend Matthew als voor haar omgeving. Haar moeder heeft haar geleerd dat je de buren nooit mag vertrouwen.

Dan gebeuren er vreemde dingen in haar omgeving en wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst: dat ze even geestesziek is als haar moeder. Bij haar moeder had de ziekte fatale gevolgen.10. John Winkel met Ziva

Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.
Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst.
Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling. 
Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico's die tot levensbedreigende gevolgen leiden. 11. Erik Betten met Quarantaine

Groningen, oktober. Een oeroude bacterie vindt via een gaswinningspunt haar weg naar de oppervlakte. In luttele dagen zwermen de halfdode, besmette slachtoffers wezenloos uit over Noord-Nederland. Bang voor verdere verspreiding besluit de overheid de provincies af te sluiten.
Het Gronings-Friese Kamerlid Homme Olivier, die zich jarenlang heeft ingezet voor de lokale bevolking en haar problemen met de gaswinning, wordt naar voren geschoven als woordvoerder. Aan hem de taak om de kalmte te bewaren terwijl er naar een oplossing wordt gezocht. 
Maar als de overheid vervolgens het leger inzet om de vluchtelingen uit het gebied tegen te houden, lijkt Homme juist als zondebok te worden gebruikt.
Als hij kort daarna een berichtje ontvangt dat zijn vrouw in het gebied blijft om te helpen, besluit Homme zijn taken in Den Haag achter te laten om haar te gaan zoeken. Met gevaar voor eigen leven trotseert hij het door de bacterie geteisterde noorden, op zoek naar iets wat misschien niet meer te redden valt...

52 opmerkingen:

 1. waarom ik zou willen winnen?Ik ben een groot boekenwurm en gek op thrillers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt weer tijd voor spanning de komende maanden. Heerlijk deze boeken!
  Groeten van Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aller eerst hiep hiep Hoera Ink!! Lijkt me super om dit pakket te winnen aangezien we over een poosje vakantie richting de bergen vertrekken, heerlijke rust daar en daarbij mogen een paar goede boeken niet bij ontbreken.. uiteraard heb ik er al een paar klaar liggen maar wat extra titels zouden zeer welkom zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd. Wat een top titels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie alleen mooie titels, graag dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn reden dat ik meedoe is heel eenvoudig ik ben een thrillerfan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super super super gaaf pakket, nog niks van gelezen, zou geweldig zijn om ,e te winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (Hieperdepiep ;-) ...) En waarom ik dit pakket boeken graag zou willen winnen? Ik heb er gewoon nog geen enkel boek van gelezen dus ik zou hier heel blij van worden (mega-blij) haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd!
  Wat een super pakket. Ik maak erg graag kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tamara Nelissen-Aubert6 september 2018 om 11:25

  Wat een mooi pakket waar ik graag kans op maak! Hier staan echt leuke boeken tussen die zeker op mijn nog te lezen lijstje komen te staan dus om ze te winnen zou super zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ten eerste : van harte gefelicteerd, hopenlijk heb je een hele leuke èn speciale dag ( ik ben zelf de 11e jarig en dat is sinds het drama in New York altijd daar mee “verbonden “) Ja en dan uitleggen waarom ik net als al die anderen dit mooie pakket boeken graag zou willen winnen.....pure mooie boeken hebberigheid ben ik bang 🙄

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd. En wat een leuke actie, weer eens wat anders dan taart ;). Waarom ik zou willen winnen? Om de bijna dagelijkse rit met de trein naar kantoor wat spannender te maken. De hele tijd dezelfde mensen of uitzicht bekijken gaat ook vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eerst en vooral happy birthday. Graag jas ok meegedaan omdat ik nog geen enkele an deze schrijvers gelezen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sander van Kerkoerle6 september 2018 om 12:15

  Van harte. Ik lees graag, dus maak graag kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een super gaaf boekenpakket! Ik als boekengek en thrillergek zou dit zo graag willen winnen!

  Gefeliciteerd Inky!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! en waarom ik wil winnen... welke boekenwurm wordt hier nou niet hebberig van... zo'n berg leesvoer is erg welkom...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! en natuurlijk zou ik deze prachtige stapel boeken heel graag winnen. Deze boekenwurm kan wel wat leesvoer gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! en natuurlijk zou ik deze prachtige stapel boeken heel graag winnen. Deze boekenwurm kan wel wat leesvoer gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Omdat ik dol ben op thriller alleen de laatste tijd vallen degene die ik heb gelezen wat tegen.... :-) Maar ik denk dat er tussen deze enorme grote stapel boeken wel eentje tussen MOET zitten die mij kan bekoren! En nog van harte gefeliciteerd natuurlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dikke proficiat ! Mijn leesstapel begint in te dunnen, dus ik wil hem graag weer laten groeien....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Al deze boeken (op Ziva na die ik al gelezen heb) staan op mijn verlanglijstje. Vooral de delen van Emelie Schepp en Willem Asman, aangezien ik nog niet zolang geleden de voorgangers gelezen heb. Daarbij is mijn favoriete genre de thriller, ja dan zijn deze boeken toch voor mij? En last but not least, van harte natuurlijk met weer een jaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. het zou toch mooi zijn om zo'n prachtig boekenpakket te winnen. spanning en sensatie, niets mooier dan dat om te lezen.
  groet Janet Meesters

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtig. lijkt me super om dit allemaal te mogen lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik zou graag willen winnen zodat ik weer iets te lezen heb

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nu ik in de VUT ben heb ik zo veel tijd om te lezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik heb de thrillers nog niet zo lang geleden ontdekt en zo'n pakketje zou me een super lees najaar bezorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd Ink en wat geeft je een prachtig boekenpakket aan een lezer! Want ik vind het zo geweldig dat je al deze boeken kan winnen, waarvan ik er nog geen van heb gelezen!! Wauw 11 geweldige thrillers winnen omdat ik al deze thrillers niet kopen kan, maar als fervent thrillerlezer wél zou willen lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd..ik doe graag mee voor dit prachtige boekenpakket.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik wil dit boekenpakket erg graag winnen omdat het één voor één pareltjes zijn en ik mij de volgende maanden niet moet afvragen wat ik zal gaan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd wat een fantastische boeken zou zeker heel blij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oooooh!!!! Gelijk jarig geweest gisteren! <3 Graag een kansje omdat ik ook een echte boekenwurm ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Super tof pakket! Ik doe graag mee omdat ik van lezen hou.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wow, ik zou me niet meer vervelen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een geweldige boeken allemaal als ik de omschrijving zo lees. Ik ben echt fan van Emelie Schepp en laat haar nieuwste boek er nu ook bij zitten. Ik zou ze daarom heel graag willen winnen. Boeken zijn mijn drugs. Hiermee kan ik weer lange tijd vooruit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. wauw, ten eerste: alsnog gefeliciteerd!!!! en ten tweede, wat een gaaf boekenpakket. Ik raad altijd boeken aan familie en vrienden en leen ze dan dus boeken uit mijn kast (als ik ze heb). de boeken van deze winactie, wil ik zelf heel graag lezen, maar er zitten ook exemplaren tussen waarvan ik nu al weet, wie ze wil lenen. Vooral mijn paps zal blij zijn als er weer nieuwe boeken in mijn kast komen, want hij heeft alle aanraders al gelezen. en moet nu steeds naar de bieb. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat geweldig, nog zo'n prachtige winactie. Ik ben leesfan en thrillerfan en fan van jullie. Deze boeken wil ik heel graag verslinden!
  Heleen van der Velde

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Happy BDAY! En wat een geweldig pakket om dat samen met je lezers te volgen, genoeg om de komende maanden mee door te komen en de hersens te laten kraken, doe graag mee voor een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Prachtige actie! Voor een triller- en leesfanaat (lees ikke dus) is dit een supergeschenk!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Nog van harte gefeliciteerd, veel Gezonde Spanning & Leesplezier jaren gewenst! Omdat dit de beste Traktatie ooit is en ik Hélemaal Happy van dit Prachtige Thriller pakket zou worden. Staan zeker wat titels van op mijn verlanglijstje en andere titels maken mij Razend Nieuwsgierig! Super Bedankt voor deze Waanzinnig Leuke Kans, duimen maar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Alsnog gefeliciteerd! Wat een super pakket heb je samengesteld. Ik ben straks een poosje uit de running door een operatie en dan kan ik dit goed gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dit zou zo fantastisch zijn! Mijn boekenkast kan nooit vol genoeg staan! Thrillers zijn mijn favoriete genre!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Mooi, laat de winter maar komen, met zo'n pakket kun je even vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik wil graag mee doen. Door een thriller ben je even in een andere wereld en steeds benieuwd hoe het verder gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Natuurlijk doe ik mee. Ik ben weer in to het lezen. Uiteraard wil ik er recensies over schrijven. Mooie eigen site heb je trouwens. Keep op the good wrok nu girl.��

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wow, wat een mooi pakketje is er weer van gemaakt, als ik al een boek van dat pakket heb, geef ik het boek meteen verder, dus natuurlijk doe ik mee, en schrijf ik er ook recensies voor en maak er buzz rond zodat de auteurs kunnen doorgaan met het schrijven van zulk moois

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat super leuk pakket! Aangezien ik vandaag een jaartje ouder wordt lijkt het mij heel leuk om deel te nemen aan de wedstrijd, leuk cadeau mocht ik het winnen :-). Ik blijf dit ook een mega leuke site vinden, vind hier veel ideeën alleen krijg er enorm plaatsgebrek door hahaha. Succes nog met jullie blog en groep op FB!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een geweldig pakket, daar kom ik zeker een aantal donkere avonden die in het verschiet liggen zeker mee door:-) Ook indien gewenst wil ik recensies schrijven(maar dat weet je al). De boeken leen ik daarna uit aan mijn moeder en dochter. Je site en recensies helpen mij kiezen uit het enorme aanbod van boeken die ik graag wil aanschaffen. Ik heb als Slaughterfan het laatste boek dan ook niet aangeschaft.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik wil graag mijn beginnende boekencollectie uitbreiden. Mijn dochter en ik houden van lezen en met name Thrillers. Als ik win zijn er dus 2 mensen heel heel heel erg blij.

  BeantwoordenVerwijderen