woensdag 19 september 2018

Aanmelden leesclub Hart-slag

Al een dikke vijf jaar besteden wij bij Thrillerlezers veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse auteurs. Zo houden wij in 2018 onze Boekvonnissen met boeken van deze auteurs. Dit keer kan jij je aanmelden voor het boek Hart-slag van Joanne Carlton.

Hart-Slag of Heartbeat is het debuut van auteur Joanna Carlton. Zij staat in Nederland en België bekend als Young-Adult en Thriller-auteur Sandra J. Paul, van oa. de eilandenreeks. Met Hart-Slag schreef Joanna Carlton haar persoonlijkste boek ooit. Geïnspireerd door het verlies van haar vader en zus.

Waar gaat het boek over?
Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderen hun bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met slechts enkele dagen te leven , is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest te benutten.  Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te zingen voor publiek, te vervullen. De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze gelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid. 

Hoe klinkt het? Als een boek om mee te gaan willen lezen in een besloten groepje op facebook?
Let op de volgende eisen die wij stellen:
* Je doet actief mee in het leesgroepje en beantwoordt alle blokken (6 stuks)
* Het lukt je om dit boek van bijna 500 bladzijdes binnen 3 weken te lezen en uiterlijk een week later de recensie geschreven te hebben. 

Geen probleem? Dan kan je je aanmelden via Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Hartslag en geef duidelijk aan of je een digitale of papieren versie wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten