woensdag 27 juni 2018

Don't judge a book by the cover, maar....

Volgende week verschijnt het boek De Greenwood moordenaar. Nu is misschien wel bekend dat ik erg van omslagen/covers houd. Een omslag kan mij het boek zonder elzne al doen kopen bij wijze van spreken. Nu wil ik graag weten wat jullie van deze vinden?
Als je deze zou zien liggen, pak je het op? Vind je het verfrissend anders? Roep maar in de facebookgroep..

Hier waar het over gaat?
Na jaren van terreur neemt DNA-analist Jennifer Rowley het heft in eigen handen en vecht terug tegen de psychopaat die zijn tanden in haar heeft gezet. Waarom moet de Greenwood moordenaar juist haar hebben? Wie waren zijn vorige slachtoffers en wat hadden zij gemeen met Jennifer? Dankzij hulp uit een onverwachte hoek stuit ze op een nieuwe aanwijzing. Maar dan verdwijnt ze...
In de zoektocht naar Jennifer kan het team, onder leiding van rechercheur Spencer Bennet, niemand vertrouwen. De afdeling moordzaken heeft een lek binnen zijn gelederen. Een nieuwe partner compliceert de zaak nog meer. Bennet is de wanhoop nabij en heeft al zijn kracht nodig om er niet zelf aan onderdoor te gaan.
Koop bij bol.comAanwijzingen lopen uit op niets. De tijd dringt. Ze vrezen terecht voor Jennifers leven. Waar is ze gebleven? En wat heeft haar verleden hiermee te maken? Na een bloedstollend en intensief onderzoek hebben ze een verdachte in hechtenis. Brengt hij ze dichter bij de oplossing voor het te laat is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten