donderdag 26 april 2018

Deel 2 van verwachte boeken mei

Koop bij bol.comOp 3 mei de nieuwe Sterre Carron Preta (op moment van maken nog geen beschrijving), maar de vaste fans weten wat ze kunnen verwachten met de stoere Rani die in een nieuwe zaak duikt.



















Op 1 mei De vrouw die terug moest

Fan van Lisbeth Salander uit de Millennium-trilogie, van Saga Norén uit The Bridge en van Sarah Linden uit The Killing? Dan raak je zeker verslaafd aan Charlie Lager

Op een warme zomeravond verdwijnt de zeventienjarige Annabelle uit het afgelegen dorpje Gullspång. De politie kan geen enkele aanwijzing vinden, haar ouders zijn radeloos.
In Stockholm krijgt de ervaren rechercheur Charline 'Charlie' Lager te horen dat zij op de zaak wordt gezet. Met tegenzin gaat Charlie naar Gullspång - het dorp waar ze is geboren. Ze is er sinds haar veertiende niet meer geweest, en met reden. Charlie gedraagt zich namelijk niet zoals men van vrouwen verwacht: veel korte seksuele relaties, geen kinderwens en niet bezig met wat anderen van haar vinden.
Koop bij bol.comTijdens haar zoektocht naar de waarheid over Annabelle wordt ze hardhandig geconfronteerd met haar eigen verleden, en de geheimen die in Gullspång altijd diep weggestopt werden. Kan ze iets voor de verdwenen Annabelle doen? En kan Charlie zelf nog wel geholpen worden?





Op  3 mei Na 72 uur

Manon Bradshaw is negenendertig en werkt als rechercheur bij de po
litie in Cambridge. Op een nacht, na een rampzalige internetdate, luistert ze naar haar politiescanner om in slaap te vallen en ontvangt ze een melding die haar naar een uitermate vreemde plaats delict zal leiden. Studente Edith Hind is inmiddels vierentwintig uur vermist en de politie moet in actie komen. Er zijn weinig aanwijzingen: een klein bloedspoor in de keuken, sleutels en een telefoon die op tafel liggen en de voordeur die openstaat. Omdat de vader van Edith voor de koninklijke familie werkt, is er meteen veel aandacht van de pers voor de zaak. Al snel blijkt dat Edith er een verborgen leven op na hield. Manon staat onder zware druk om de zaak meteen op te lossen, want als een vermist persoon niet binnen 72 uur wordt gevonden zijn ze meestal vermoord…
Koop bij bol.com


Op  3 mei Wat niemand  weten mocht

Spannende en aangrijpende historische roman die leest als een thriller.


Engeland, 1013. Een plunderend Vikingleger loopt het land onder de voet. Samen met de koninklijke familie vlucht Dagna, een jonge edelvrouw, naar Normandië. Daar zal ze echter nooit aankomen.
Jaren later spoelt ze aan op een zandstrand. Waar is ze? Wat is er met haar gebeurd? 
Een verhaal vol spanning, romantiek en historie in de sfeer van Tristan en Isolde.

Marianne en Theo Hoogstraaten zijn meesters in het vertellen van geschiedenis.
Na tien succesvolle thrillers, zoals Een middag aan zee en Zondeval, is dit hun eerste historische roman.
Koop bij bol.com









Op 7 mei Vermoorde onschuld

Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.

Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen...

Jennefer Mellink schreef met Vermoorde onschuld een YA-thriller die alles in zich heeft: intrigerende personages, een spanning die gestaag wordt opgebouwd, en - zoals we van Jennefer mogen verwachten - een verbluffende ontknoping!



Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten