zaterdag 31 maart 2018

Waar is Dribbel van Eric Hill


Dit verhaal gaat over Dribbel, een eigenwijs hondje met een hart van goud. In dit verhaal is Dribbel zoek. Terwijl zijn moeder naar zijn etensbakje kijkt, merkt ze dat Dribbel niet is komen opdagen. Stoute Dribbel ook! Dus moeders gaat op zoek. Ze kijkt echt overal. In de gangkast, klok, piano en zelfs onder het kleed, maar Dribbel is echt spoorloos.
Het boek is écht mooi getekend en elk flapje is weer spannend. Het enige minpuntje is wel de grote kast. Daar moet je 2 (!!) deuren voor openslaan en dat is best wel moeilijk als je motoriek nog niet zo goed ontwikkeld is. ( Gelukkig helpt mijn moeder mij altijd hiermee, want anders wist ik nog niet wie er nu in die kast zat. )
Dit boek is zo mooi ontworpen dat ik het wel 233542523249568567 keer achter elkaar kan lezen en nog is het elke keer spannend of Dribbel wordt gevonden. Soms durf ik niet naar de laatste bladzijde te gaan en dan begin ik gewoon weer opnieuw en opnieuw en opnieuw, want stel je voor dat Dribbel toch wel in de piano zit ( wat tot nu toe nog niet het geval is geweest)
Of Dribbel ooit weer gevonden wordt..... daarvoor raad ik je aan het boek te lezen of voor te laten lezen.

Dit boek geef ik een dikke vette 5 kraaien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten