dinsdag 2 juni 2015

Verwacht in juni - deel 2

Duistere harten - Nora Roberts (verschijnt 24 juni 2015)
Al sinds ze haar geboortedorp ontvluchtte om de kunstwereld te bestormen, is beeldhouwer Clare Kimball de meest gevierde kunstenares van haar generatie. Desondanks wordt ze geplaagd door nachtmerries - en de herinnering aan haar vaders zelfmoord. Sheriff Cameron Rafferty is al verliefd op Clare sinds de middelbare school. Er groeit een band tussen hen die met de dag sterker wordt. Dan wordt het dorp opgeschrikt door een moord, die duidelijk te maken heeft met Clares terugkeer. Zal hun liefde de dramatische gebeurtenissen kunnen overleven? 
Reserveer bij bol.com

Een circus van schimmen - R.J. Ellory (verschijnt 30 juni 2015)
Kansas, 1959. Reizend circus Diablo strijkt neer in Seneca Falls. Wanneer er een lijk onder het carrousel wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Michael Travis op de zaak gezet. Travis krijgt te maken met Edgar Doyle, de illustere leider van het circus, die ontwijkend en raadselachtig antwoordt. De zaak voert veel verder dan het in eerste instantie lijkt. Wanneer zelfs de hoogste bazen als J. Edgar Hoover, van de FBI en de CIA betrokken lijken te zijn, beseft Travis dat hij niets meer als waarheid kan aannemen. Hij begint zijn onderzoek van voren af aan en duikt er dieper in dan alle betrokkenen hadden gehoopt...
Reserveer bij bol.com



Hemelstrand - John Ajvide Lindqvist (verschijnt 4 juni 2015)
Op een morgen worden ze wakker in hun caravan. Het lijkt een ochtend als ervoor. En toch is er iets veranderd. Al snel realiseren ze zich dat ze op de camping zijn waar ze de avond ervoor zijn gaan slapen. En toch ziet het er anders uit. Het gras is verzorgd. Groen, fris, kort gemaaid. Maar er is iets mee. En waarom staan alleen deze vier caravans er? Waarom alleen deze tien mensen? Acht volwassenen en twee kinderen. Een kat en een hond. Wat doen ze precies op dit eindeloze grasveld, onder een strakblauwe hemel? Waar is de zon? Waarom is er geen bereik met de rest van de wereld te krijgen? Wat is dit voor niemandsland? 
Reserveer bij bol.com



Het verhaal van de berg - Lori Lansens (verschijnt 15 juni 2015)
Op een herfstdag gaat de achttienjarige Wolf met de kabelbaan naar Angel's Peak, de top van de legendarische berg die uitkijkt over Palm Springs, Californië. Tijdens zijn tocht omhoog ontmoet hij drie vrouwen. Door een reeks tegenslagen raken de vier wandelaars verdwaald en komen vast te zitten op de berg. Vijf dagen en nachten lang, zonder eten, water of een schuilplaats tegen de kou en de wilde dieren. Te midden van de ruwe pracht en complete verschrikking van de ongerepte natuur komen er schokkende geheimen boven. De jongen en de drie vrouwen krijgen een onverbrekelijke band wanneer ze zichzelf en elkaar tot het uiterste drijven.
Reserveer bij bol.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten