maandag 10 december 2018

Discover Onder invloed

Zoals elke week bespreken we een cover die wij onder ogen krijgen en waar wij benieuwd zijn naar wat jullie vinden.
Dit keer het boek Onder invloed. Ik kreeg de cover met zowel voor- als achterkant van iemand doorgestuurd met de vraag wat mijn mening was.
Graag wil ik die van jullie: wat is jouw eerste reactie? Is het een thriller denk jij? Zou je het oppakken in de winkel als je het tussen stapels boeken ziet liggen. Vergroot de foto eens en vertel ook eens of de tekst jouw aanspreekt.

4 opmerkingen:

  1. Weet niet goed wat zeggen... ik ben enorm nieuwsgierig naar de rode stempel in het riet.... is heel floe ten opzichte van de rest... en als ik dan zie dat het een psychologische triller is.... denk wel dat ik dat boek wil lezen!!! Vind het op zich wel een leuke covers voor en achterkant gaat mee....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou hem pakken door de kaft. Beeld is,vanaf het water richting de oever. Is het slachtoffer onder invloed in het water gereden? Hoe kwam deze daar nou terecht. Het riet ziet er onaangeraakt uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja, ik zou hem oppakken en vanwege de titel en cover wel denken dat het om een thriller gaat. De korte inhoud kan ik niet lezen op pc.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wie is de schrijver of schrijfster

    BeantwoordenVerwijderen